Pamokų laikas

PAMOKŲ LAIKAS

I pamoka                    8.00–8.45

II pamoka                  8.55–9.40

III pamoka                 9.50–10.35

IV pamoka (2–5 kl.)   11.05–11.50

IV pamoka (6–8 kl.)   10.45–11.30

V pamoka                  12.00–12.45

VI pamoka                 12.55–13.40

VII pamoka               13.50–14.35

 

PIRMOKŲ PAMOKŲ LAIKAS

1 pamoka 8.00 – 8.35 val.

Pertrauka 10 min.

2 pamoka 8.45 – 9.20 val.

Pertrauka 10 min.

3 pamoka 9.30 – 10.05 val.

Pertrauka 20 min.

4 pamoka 10.25 –11.00 val.

Pertrauka 20 min.

5 pamoka 11.20 – 11.55 val.

 

CEIKINIŲ SKYRIAUS PAMOKŲ LAIKAS

1 pamoka 9.00 – 9.45 val.

Pertrauka 10 min.

2 pamoka 9.55 – 10.40 val.

Pertrauka 10 min.

3 pamoka 10.50 – 11.35 val.

Pertrauka 20 min.

4 pamoka 11.55 –12.40 val.

Pertrauka 10 min.

5 pamoka 12.50 – 13.35 val.

Pertrauka 20 min.

6 pamoka 13.55 – 14.40 val.

Atnaujinta: 2017-09-18